Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Woningbouw

Bij een nieuw te bouwen woning komt heel wat kijken. Gaat de voorkeur uit naar nieuwbouw op een nieuwe kavel of wilt u liever uw huidige woning slopen en herbouwen? Welke bouwplannen u ook heeft, bij Bouwbedrijf Van der Geest bent u aan het juiste adres. We geven u graag advies en ontwerpen en realiseren de woning van uw dromen. Een huis bouwen doe je tenslotte (meestal) maar één keer in je leven.

Betrouwbare partner

Bouwbedrijf Van der Geest heeft 100 jaar ervaring in de bouw en bestaat uit een vast team van circa 35 medewerkers. Desondanks heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt, van de eerste bespreking tot en met de oplevering van uw woning.

Nul-op-de-meter-woning

Met de komst van begrippen als duurzaamheid, gasloos bouwen, energielabel A en nul-op-de-meter-woningen wordt energiezuinig wonen steeds belangrijker. Met een vast netwerk van installateurs verzorgen wij al jaren de montage van energiezuinige installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen. We gaan ook graag met ú op zoek naar een passende, energiezuinige oplossing voor uw woning.

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures