Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Actueel

Via deze pagina houden we u graag op de hoogte van onze lopende projecten, nieuws en actualiteiten vanuit ons bedrijf. Heeft u tips of suggesties? Laat het ons gerust weten via info@vandergeest-oudade.nl.

Lees meer

Hugo en Joost blikken terug én vooruit: het jubileumjaar en de toekomst

In dit artikel blikken Hugo en Joost samen terug op een geslaagd 100-jarig jubileum. 

Lees meer

Bas vertelt: de spil in De School

Het afgelopen jaar liep Bas van der Geest iedere dag in Tech Campus De School om dit grote project in goede banen te leiden. Hij vertelt ons meer over het project en zijn rol hierin.  

Lees meer

Een bijzonder project: vier recreatiewoningen Wikkelhouse

In mei 2023 leverden wij vier recreatiewoningen op bij het Vennemeer. Jan vertelt je meer over dit bijzondere project.

Lees meer

Terugblik op een fantastisch jubileumfeest

Afgelopen 30 juni vierden wij ons 100-jarig jubileum met collega's, vrienden, familie, partners en (onder)aannemers. Bedankt voor deze fantastische avond! 

Lees meer

Laatste loodjes voor de bouwvak

Dit jaar zijn wij vanaf maandag 24 juli gesloten in verband met de bouwvak. Vanaf maandag 14 augustus zijn wij weer te vinden op onze projecten en op kantoor. Fijne vakantie! 

Lees meer

Jeffrey vertelt: een eigen camping én projectleider bij Van der Geest

Jeffrey is al ruim tien jaar een bekend gezicht in ons bedrijf. Maar ook op Camping 't Haasje is hij al van jongs af aan in de weer. Hij vertelt ons alles over de camping en deze combinatie.

Lees meer

Artikel Hier! in de regio: al 100 jaar bouwen op vakmanschap

In de Hier! in de regio van april praten Jan van der Geest, Hugo van der Geest, Bob Brugman en Joost van der Geest je bij over het 100-jarig jubileum. 

Lees meer

Rob en Jan: al jaren samen in de houthandel

Ben jij al bekend met onze houthandel? Rob (rechts) en Jan (links) verzorgen samen al het binnen- en buitenwerk en vertellen je in dit artikel over hun werkzaamheden. 

Lees meer

100 jaar Van der Geest, dat vieren we met trots!

Een 100-jarig jubileum, dat is een hele prestatie! Mede-eigenaar Hugo van der Geest doet trots zijn verhaal. Hoe is hij in het bedrijf gekomen, wat staat ons dit bijzondere jubileumjaar te wachten en waarom houdt hij zo van golfen? 

Lees meer

Tegelzetter Emanuel vertelt: “Uitdagingen zijn het leukst”

Deze keer geen timmermannen, maar onze tegelzetter Emanuel van Klink aan het woord. We spraken hem op zijn huidige project in Leiden over zijn werkzaamheden als tegelzetter en over werken bij Van der Geest. 

Lees meer

Jan en Ron vertellen over hun werk in Nieuwkoop

In Nieuwkoop werken we aan een nieuwbouwmagazijn voor Gebroeders Bodegraven. Timmermannen Jan en Ron vertellen ons meer over het project, hun werkzaamheden en werken bij Van der Geest. 

Lees meer

Een kijkje bij Ed, Paul en Rody op De Kolk

Op nieuwbouwproject De Kolk vind je onze timmermannen Ed, Paul en Rody. Benieuwd naar de vorderingen van het project en hun werkzaamheden op locatie? Je leest het in dit artikel. 

Lees meer

Verbouwing in Voorhout: André en Timo nemen je mee

Timmermannen André en Timo zijn hard aan het werk op een verbouwing in Voorhout. Ze vertellen je alles over het project en de vorderingen! 

Lees meer

Help jij ons met de (ver)bouw van De School?

In 2022 transformeren wij het oude Bonaventura College tot een gecombineerde woon-werk-leefomgeving. Een prachtig project waar de gemeente Kaag en Braassem en wij als bouwbedrijf trots op mogen zijn!

Lees meer

Bouwen in de buurt: De Kolk, Oud Ade

Wanneer je mag bouwen in je eigen dorp, brengt dat zeker de extra charmes met zich mee. Zo ook aan De Kolk in Oud Ade. Bob vertelt je meer over het project en de vorderingen.

Lees meer

Stage lopen bij Van der Geest: Okke vertelt

Okke Veilbrief studeert mbo bouwmanagement niveau 2 in Leiden. Tijdens zijn eerste jaar van zijn twee-jarige opleiding liep hij stage bij Van der Geest. Hij vertelt je over zijn ervaringen.

Lees meer

Klaar voor de toekomst! Artikel Hier! in de regio

Hier! in de regio kwam voor hun meest recente editie langs bij Bouwbedrijf Van der Geest. Waar zijn we momenteel mee bezig, hoe ziet het team eruit en wat voeren onze timmermannen uit?

Lees meer

Een nieuw project: twintig huurwoningen

|n samenwerking met MeerWonen gaat dit nieuwbouwplan van start. Wij gaan aan de slag met de bouw van twintig huurwoningen in het sociale segment.

Lees meer

Hoera! Wij hebben ons VCA-certificaat opnieuw behaald

Na een zeer intensieve audit kunnen we mededelen dat we voor de komende 2 jaar weer VCA-gecertificeerd zijn.

Lees meer

Overdracht aandelen Bouwbedrijf Van der Geest

Onze huidige aandeelhouders, Jan en Hugo van der Geest, hebben een deel van de aandelen overgedragen aan Bob Brugman en Joost van der Geest.

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures