Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Stage lopen bij Van der Geest: Okke vertelt

Okke Veilbrief studeert mbo bouwmanagement niveau 2 in Leiden. Tijdens zijn eerste jaar van zijn twee-jarige opleiding liep hij stage bij Van der Geest. Hij vertelt je over zijn ervaringen.

Leren en werken

"Ik heb mijn vmbo-diploma gehaald op het Wellantcollege, dit is een groene onderwijsinstelling. Nu zit ik in het eerste jaar van bouwmanagement niveau 2 in Leiden. Het eerste deel van het jaar ging ik 5 dagen per week naar school en nu loop ik 4 dagen stage. Ik heb alleen op maandag nog les. Totaal heb ik ongeveer 400 uur stage gelopen, dus zo'n 10 weken. Inmiddels heb ik mijn stage bij Van der Geest afgerond."

Gezellige groep collega's

"Ik ben bij Van der Geest stage gaan lopen omdat veel collega's bekenden van mij zijn. Het is een gezellige groep en de sfeer zit goed. Ik heb het hier helemaal naar mijn zin. Ook kan ik hier alles wat ik in het eerste halfjaar van mijn opleiding geleerd heb, in de praktijk brengen. Onder leiding van Paul van der Geest mag ik van alles uitvoeren: fundering maken, beton storten en huizen isoleren."

Werken in de bouw

"Tot nu toe vind ik fundering maken en isoleren het leukst om te doen. Helpen bij beton storten vind ik ook een leuke klus. Ik heb het echt naar mijn zin, dus wil voorlopig wel in de bouw blijven werken. Na de zomer start ik aan mijn tweede jaar, waarin ik BBL ga doen. Dan kom ik weer 4 dagen werken bij Van der Geest en ga ik weer 1 dag naar school." 

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures