Al meer dan 90 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Ontvang subsidie voor energiebesparende isolatiemaatregelen

Met de komst van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) kunt u als eigenaar én bewoner subsidie krijgen voor energiebesparende isolatiemaatregelen van uw woning. Denk hierbij aan muur-, bodem-, dak- of glasisolatie. Wij helpen graag bij de complete procedure.

Voorwaarden

U komt in aanmerking voor deze subsidie wanneer u minimaal twee energiebesparende maatregelen heeft getroffen of nog gaat treffen. Daarnaast moet de woning uw eigendom en hoofdverblijf zijn, of worden na de renovatie.

Looptijd

De subsidie loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Voor alle maatregelen die u na 15 augustus 2019 heeft uitgevoerd, kunt u vanaf heden dus subsidie aanvragen.

Aanvragen subsidie

De subsidie is aan te vragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ook kunt u hier terecht voor andere subsidies omtrent het verduurzamen van uw woning. Bekijk voor een overzicht: www.rvo.nl.

Verbouwplannen?

Bent u van plan om de isolatie in uw woning te verbeteren? Wij helpen u graag met het complete traject; van informatieverstrekking tot het uitwerken van de (verbouw)plannen, het aanvragen van de subsidie en natuurlijk de isolatiemaatregelen zelf. Neem contact met ons op voor meer informatie via (071) 501 82 23.

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures