Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Jeffrey vertelt: een eigen camping én projectleider bij Van der Geest

Jeffrey de Haas is al ruim tien jaar een bekend gezicht in ons bedrijf. Maar ook op Camping 't Haasje is hij al van jongs af aan in de weer. Na het jaren gecombineerd te hebben, werkt hij deze zomermaanden voor het eerst enkel op de camping. In dit artikel vertelt Jeffrey ons alles over de camping én over de combinatie met werken bij Van der Geest. 

Jeffrey

'Altijd al' bij Van der Geest 

Na zijn stages en vakantiewerk kwam Jeffrey in 2015 officieel bij ons in dienst. Jeffrey: "Ik deed een bouwkundige opleiding en heb bijna al mijn snuffelstages en langere stages hier gedaan. Ik had het gelijk naar mijn zin en het klikte erg goed met collega's. Ik kon hier ook in de vakanties terecht, daardoor raakte ik erg betrokken bij het bedrijf en ben ik hier sindsdien eigenlijk gebleven." 

Wat ik later worden wil

"Ik begon bij Van der Geest als werkvoorbereider op kantoor. Inmiddels ben ik doorgegroeid tot projectleider. Dat wilde ik vroeger al worden en dat doe ik nog steeds graag. De camping leek me altijd al wel leuk, maar het idee dat ik de camping echt over zou nemen van mijn ouders is gaandeweg wel gegroeid. Ik heb Van der Geest altijd meegenomen in mijn traject op de camping en ik ben heel blij met het begrip en de vrijheid die ik hiervoor krijg."

"Mijn vriendin Leila heeft mij ook echt een duwtje de goede richting in gegeven. Zij is al jaren werkzaam bij ons op het terras. Hierdoor zijn wij er de afgelopen jaren achter gekomen dat hier onze toekomst ligt. Doordat zij dit ook graag wil, kan ik 100% zeker zeggen dat dit de juiste keuze is." 

Terras

Op de foto: het terras

Het werk combineren

In de zomer is het natuurlijk drukker op de camping dan in de winter. "Daar kan ik mijn werkdagen bij Van der Geest goed op aanpassen. Zo werkte ik deze winter vier dagen bij Van der Geest en kon ik op vrijdag op de camping klussen. Van april t/m eind oktober is het campingseizoen en van mei t/m augustus is het terras ook geopend. Vanaf mei kon ik hier dan ook een dag minder werken en de zomermaanden werk ik volledig op de camping. Na het terrasseizoen kom ik weer vier dagen terug bij Van der Geest."

"Dit jaar ben ik er voor het eerst een langere periode uit bij Van der Geest. Het is heel fijn dat dit mogelijk is, want ik werk met net zoveel passie bij Van der Geest als op de camping. Dat wil ik de komende tien jaar nog wel blijven combineren."

Een eigen camping

De camping heeft 38 vaste staanplaatsen, 19 zomerhuisjes en 15 tot 20 doortrekplekken. "Op de vaste plekken en in de zomerhuisjes wordt er ieder jaar door dezelfde mensen gerecreëerd. Met de doortrekplekken voor tenten, caravans en campers hebben we het het drukst. Deze rouleren continu. Dat vind ik ook het leukst, de campinggasten komen gezellig op het terras zitten en er hangt ook echt een goede campingsfeer. Een gevoel van saamhorigheid." 

Doortrekplekken Camper

Op de foto: de doortrekplekken

De toekomst

Camping 't Haasje is nu nog van Jeffrey en zijn vader samen. Vanwege zijn pensioen wordt het aandeel van Jeffrey de komende tijd steeds groter, tot hij de volledige eigenaar is. Heeft hij al toekomstplannen voor de camping?

"De basis van de camping blijft hetzelfde, maar ik heb wel al een visie hoe ik de camping zou willen doorontwikkelen. Bijvoorbeeld met een groter aanbod in recreatie en andere faciliteiten om het campinggevoel te vergroten."

Aan het water

Op de foto: recreëren aan het water

De gelijkenissen

Werken bij Van der Geest en een eigen camping zijn twee totaal verschillende dingen. Maar deze hebben misschien toch meer met elkaar overeen dan je in eerste instantie zou denken.

"Bij Van der Geest ben ik van A tot Z bezig met het regelen en organiseren van een project. Dat is op de camping niet anders. Van de voorbereiding tot de inkopen doen en het aansturen van mensen. Die kwaliteiten en skills die ik bij Van der Geest verder ontwikkeld heb, heb ik op de camping ook nodig." 

Bijzonder goede relatie

"De flexibiliteit van Van der Geest is echt heel prettig. Hoe ik dit kan combineren met een eigen bedrijf blijft bijzonder, daar ben ik dan ook heel dankbaar voor! Tegelijkertijd ben ik ook trots op mezelf en blij dat ik na de zomer terug mag komen. Ik ben hier kind aan huis en die goede relatie komt van twee kanten." 

Succes deze zomer, Jeffrey! We zien je daarna heel graag weer bij ons op kantoor terug. 

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures