Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

Terugblik op een fantastisch jubileumfeest

Afgelopen 30 juni vierden wij ons 100-jarig jubileum met collega's, vrienden, familie, partners en (onder)aannemers. Benieuwd naar deze dag? We blikken er graag op terug! 

Quiz en diner met het team

We begonnen de feestavond om 16.30 uur. Het team, oud-gedienden en familie schoven aan voor een heerlijk barbecue-diner. Ook deden we een quiz, over het bedrijf en over onze mensen. Waar de winnaars een mooie prijs kregen: een foto-album van onze reis naar Lissabon. Natuurlijk kon de rest van het team niet achterblijven en kreeg uiteindelijk iedereen een mooi foto-album mee. 

Katapult Buffet

Diner Fotoalbum Lissabon

Feestavond

Vanaf 19.30 uur liep onze nieuwe loods vol met de rest van de bezoekers. De loods was mooi aangekleed, er gingen hapjes rond, Joost en Jan deden beide nog een woordje en daarna zorgden de zanger en DJ voor een volle dansvloer. Het bleef lang gezellig!

Cadeau medewerkers Borrel 

Borrel Zanger

Opbrengst Stichting Droomdag

Wij hadden iedereen gevraagd geen cadeaus mee te brengen, maar een donatie te doen aan Stichting Droomdag. Hier is ruim gehoor aan gegeven. Dank daarvoor! Samen hebben wij deze avond € 4.310 opgehaald voor Stichting Droomdag. Een prachtig bedrag waar ze een aantal gezinnen een fantastische dag mee kunnen geven. 

Stichting Droomdag

Het feest in 1,5 minuut

De avond is niet alleen in foto's, maar ook in een video vastgelegd. Bekijk de video hieronder voor een impressie van onze feestavond.

Bedankt voor jullie aanwezigheid, felicitaties, cadeaus, gezelligheid en donaties! Wij hebben een prachtige avond gehad waar wij nog vaak op terug zullen kijken. 

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures