Al 100 jaar een begrip in Oud Ade en omstreken!

100 jaar Van der Geest, dat vieren we met trots!

Een 100-jarig jubileum, dat is een hele prestatie! Mede-eigenaar Hugo van der Geest doet zijn verhaal. Hoe is hij in het bedrijf gekomen, wat staat ons dit bijzondere jubileumjaar te wachten en waarom houdt hij zo van golfen? 

Toekomst bij Van der Geest

Terwijl Hugo's vader en oom het bedrijf runden, werkte Hugo zelf bij een andere aannemer in Leiden. Hugo: "Ik had daar mijn stage gelopen en mocht daar blijven. Na een aantal jaar ben ik overgegaan naar Van der Geest. Ik was toen 23, mijn neef Jan werkte er al en ik voelde dat Bouwbedrijf Van der Geest mijn toekomst was." 

Al snel droegen vaders Sjaak en Pam het bedrijf over aan zonen Jan en Hugo. "Mijn opa begon als eenmanszaak. Toen hij zijn eerste medewerkers in dienst kreeg, werd Van der Geest een firma. En met de overdracht naar Jan en mij werd de firma een b.v. Dit heeft natuurlijk zo zijn voordelen. Maar we hebben het bedrijf ook op andere manieren zien groeien. Zo zijn we nu 40 medewerkers sterk en zijn we altijd met de markt meegegroeid." 

Een feestelijk jaar

Dat een 100-jarig jubileum iets is om groots te vieren, is wel duidelijk. En wie jarig is, trakteert! 

Hugo: "Zondag 19 februari is dé dag dat opa Jan zich inschreef bij de Kamer van Koophandel in Leiden. Diezelfde dag, maar dan 100 jaar later, trappen we het jubileumjaar af met een feestelijke verrassing voor onze collega's. Ook gaan we nog een weekend weg met alle medewerkers, oud-gedienden en hun partners. We hebben een heel leuk programma in elkaar gezet, dus dat wordt met deze mooie groep van 70 zeker een succes!" 

Oog voor onze partners

We werken voor ieder project nauw samen met verschillende onderaannemers en leveranciers. Deze specialisten hebben wij nodig om onze projecten de beloofde kwaliteit mee te geven. We zien elkaar zo vaak dat het voelt als eigen collega's.

"Wij werken het liefst met dezelfde partijen samen. Zo weet je wat je echt aan elkaar hebt en kun je op elkaar bouwen. Daarom vinden wij langdurige relaties en samenwerkingen zo belangrijk. En staan we natuurlijk ook met deze vaste contacten die we de afgelopen 100 jaar hebben opgebouwd feestelijk stil bij deze mijlpaal. We hebben het immers samen gedaan!"

Vertrouwen in de toekomst

Hugo ziet de toekomst van Van der Geest rooskleurig in. "Ik denk dat wij op het juiste moment de slag hebben gemaakt om het bedrijf aan de juiste mensen over te dragen. Bob en Joost zijn twee mannen uit 'eigen opleiding'. Ze komen uit de dorpen, zijn sociaal sterk en hebben oog voor de regio en verenigingen. Dat is wat je nodig hebt om het succes en de kwaliteit van het bedrijf voort te zetten. Dat vertrouw ik ze zeker toe!" 

Golf als mini-vakantie

Dat betekent dat Hugo met een gerust hart kan golfen, als hij op den duur van zijn pensioen gaat genieten. Al duurt dat natuurlijk nog even. "Ik vind het heerlijk om in het weekend te golfen. Het voelt als een soort mini-vakantie en ik denk helemaal niet meer na over werk. De bouwbranche kan best wel stressvol zijn, dus dan is golfen een heerlijk ontspannende bezigheid." 

Op een mooi jubileumjaar! 

Wat zijn we trots op ons bedrijf en vooral op onze mensen. We gaan er met elkaar een fantastisch jubileumjaar van maken. Wil je niks missen? Houd onze website in de gaten en volg onze socialmediakanalen LinkedIn, Instagram en Facebook voor alle nieuwtjes rondom de festiviteiten. 

© alle rechten voorbehouden - Bouwbedrijf van der Geest Oud Ade - Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures

Werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Bekijk onze vacatures